FEMM and RHRI Advanced Medical Management: Hormones and Mental Health

Dr. Pilar Vigil, PhD, FACOG Medical Director, RHRI

Live sessions will be held at the following times and dates, all times EDT. Recorded sessions will be available to participants until December 31st, 2024.

Each day will run from 10:00 am to 6:00 pm EDT. Breaks will be provided for coffee and lunch as indicated (on your own), and smaller stretch and restroom breaks will be indicated throughout.

PROGRAM	Day 1: October 25, 2024 (Friday)	Day 2: October 26, 2024 (Saturday)
9:45 am	Opening of Call to Participants (15 minutes before the session)	Opening of Call to Participants (15 minutes before the session)
SECTION I: 10:00 am (90 minutes)	Welcome to Participants Presentation Workshop	Presentation
11:30 am	Coffee break 1 (30 minutes)	Coffee break 1 (30 minutes)
SECTION II: 12:00 pm (90 minutes)	Discussion of Workshop 1 Presentation	Presentation Workshop 4 Discussion of Workshop 4
1:30 pm	Lunch break (60 minutes)	Lunch break (60 minutes)
2:25 pm	Opening of Call to Participants (5 minutes before the session)	Opening of Call to Participants (5 minutes before the session)
SECTION III: 2:30 pm (90 minutes)	Workshop 2 Discussion of Workshop 2 Presentation	Presentation
4:00 pm	Coffee break 2 (30 minutes)	Coffee break 2 (30 minutes)
SECTION IV: 4:30 pm (90 minutes)	Presentation Workshop 3 Discussion of Workshop 3	Workshop 5 Discussion of Workshop 5 Presentation Aknowledgements
6:00 pm	End of Day 1	End of Day 2